Turkish Airlines vluchten

De nationale luchtvaartmaatschappij van Turkije is het welbekende Turkish Airlines. Wanneer u vliegt met deze maatschappij, heeft u de keuze uit 202 internationale en 41 regionale bestemmingen. Hieronder vallen onder andere Afrika, Azië, Europa en Zuid- en Noord-Amerika. Wist u trouwens al dat Turkish Airlines tot de luchtvaartalliantie Star Alliance behoort? Wanneer u op reis gaat met Turkish Airlines zijn de hierop volgende onderwerpen van groot belang. Lees ze dus goed door en doe er uw voordeel ermee!
 

Check-in informatie

Inchecken bij via Turkish Airlines is heel eenvoudig. Dit kan op de luchthaven, via de smartphone of internet. Het incheck op de luchthaven is mogelijk tot uiterlijk 45 minuten voor vertrek en via internet of de smartphone 90 minuten voor vertrek. Na het inchecken kunt u de bagage afleveren bij het afgiftepunt van de vliegmaatschappij of bij de incheckbalie.
 

Bagage informatie

De hoeveelheid bagage die gratis meegenomen mag worden bij Turkish Airlines, hangt af van de klasse waarmee u vliegt en de bestemming. Bij internationale en regionale vluchten is een bagagevrijstelling van 10, 20 of 30 kilo per kind en volwassene.
 

Kosten en toeslagen

Drankjes en maaltijden zijn altijd gratis. Voor extra service of overbagage wordt een toeslag gevraagd.
 

Informatie over de zitplaats

Het uitzoeken van een zitplaats kunt u zelf regelen, door online de vliegticket te reserveren. Wanneer u via een andere luchtvaartmaatschappij boekt en overgaat op een code-share vlucht die via Turkish Airlines gaat, is dit niet mogelijkheid. Tot slot bedragen de boekingskosten bij deze vliegtuigmaatschappij ongeveer 10 tot 15 euro. Het exacte bedrag is immers afhankelijk van de vliegklasse en bestemming.
 

Service aan boord

De vakantie zal beginnen zodra u aan boord bent van Turkish Airlines. Met verschillende Turkse delicatessen die op vrijwel iedere vlucht worden aangebonden, kunt u alvast in de stemming komen. Ook films kijken, spelletjes spelen en muziek luisteren is mogelijk.
 

Punctualiteit van de maatschappij

Op dit onderdeel kan de reiziger natuurlijk het best antwoord geven. Volgens de reizigers van Turkish Airlines wordt de punctualiteit van de vliegmaatschappij als redelijk tot goed bevonden.

Zoek
Select
Boeking